Uw Huid

‘Uw Huid’ is dé professionele gids voor de consument op zoek naar de gepaste huidverzorging en esthetische behandelingen van het gelaat.

De noden van elke huid zijn persoonlijk en specifiek. Uw huid is immers uniek en heeft een eigen identiteit: uw huidtype.

Nieuwe inzichten in de structuur en werking van de huid als orgaan helpen u zijn diepste geheimen te doorgronden en behoeden u voor een oppervlakkig oordeel.

Dit boek leert u kijken, denken, beslissen en handelen als een dermatoloog. De huid is immers een levend en complex orgaan dat een medische kijk op huidverzorging vereist.

Vermijd de ontgoocheling van onaangepaste cosmetica dankzij een correcte huidanalyse. Kies uit een overaanbod aan mogelijkheden de verzorging die echt bij u past.

‘Uw Huid’ dient niet alleen de consument. Ook de professionele huidtherapeute vindt hier nieuwe inzichten en een gedetailleerde beschrijving over de functie en de anatomie van dat complex orgaan. Een nieuwe accurate huidanalyse en huidtypologie met maar liefst 300.000 verschillende huidtypen wordt in dat boek beschreven.

Deel uw ervaringen mee en volg de reactie van uw lezers.
UwHuid_spreads_mockup_v2

10 Reacties op “Uw Huid”

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *